Miranda Tijssen

Ik ben Miranda geboren en getogen in Apeldoorn. Elke dag dat ik achter mijn camera mag gaan staan geniet ik van al die mooie stralende lachende gezichten, prachtige dieren en mooie bruidsparen. Mijn enthousiasme en bovenal geduld staan bij mij centraal in al mijn fotoshoots.

Daarnaast vind ik het erg leuk om mooie, bijzondere en verrassende foto’s te creëren. Spontane foto’s, natuurlijke achtergronden, lekker buiten, ongedwongen en plezier wat er vanaf straalt. Op mijn website vind je informatie over fotografie, bedrijfsfotografie, trouwfotografie, rouwfotografie, fotoshoots op locatie, natuurfotografie, straatfotografie, schoolfotografie, kinderfeestjes fotografie en nog veel meer.

 Wil je een fotoshoot boeken?

Miranda Tijssenmirandatijssen@hotmail.com

Telefoonnummer: 06-10639792

Adres: Brugwachtershoeve 20  7326XD Apeldoorn

 

Informatie

Trouwerij fotografie
Miranda Tijssen fotografie

zorgt voor een mooie, fotoreportage van uw trouwdag.  Op deze spannende dag heeft u namelijk geen tijd om stil te staan. Alles gaat snel en voordat u het weet is uw  belangrijke dag met uw dierbaren alweer zo voorbij. Natuurlijk wilt u dan terug kunnen kijken naar dit bijzonder moment.Door deze intense momenten van vreugde en geluk voor u vast te leggen, leg ik een blijvende herinnering voor u vast. Een trouw fotoreportage van jullie huwelijk maken voor een super scherpe prijs, 400 euro inclusief btw.

Zwangerschaps fotoshoot

Een prachtige zwangerschaps fotoshoot,

De tijd van de zwangerschap is een bijzondere tijd, die een mooie foto als herinnering verdient. Om de unieke tijd van het zwanger zijn vast te leggen als een tastbare herinnering voor later. Ben je zwanger en zoek je naar een fotograaf voor je zwangere bolle buik? Als eerste van harte gefeliciteerd! Dan krijg je dus een prachtige dikke buik,met daarin jullie grote wonder. Straks is die buik weg en heb je er een schitterende baby voor in de plaats. Wil je een mooie herinnering aan je zwangerschap dan is zwangerschap fotoshoot wat voor jouw. Zwangerschap is namelijk iets puurs, als je dit vast laat leggen op een foto voor Zwangerschapsfotografie dan heb je er een blijvende herinnering aan.

portret fotoshoots

Tijdens de fotoshoot kan iedereen zichzelf zijn. Of je nu geniet van een gezellige fotoshoot met vrienden of familie of een fijn moment voor jezelf beleeft, geloof maar dat je het plezier terugziet op de portretfoto!