Miranda Tijssen Fotografie

Ik ben Miranda Tijssen, geboren in Apeldoorn.
Elke dag dat ik achter mijn camera mag gaan staan geniet ik van die mooie stralende lachende gezichten, prachtige dieren en mooie bruidsparen. Mijn enthousiasme en bovenal geduld staan bij mij centraal in al mijn fotoshoots. Daarnaast vind ik het erg leuk om mooie, bijzondere en verrassende foto’s te creëren. Spontane foto’s, natuurlijke achtergronden, lekker buiten, ongedwongen en plezier wat er vanaf straalt. Op mijn website vind je informatie over fotografie, bedrijfsfotografie, trouwfotografie, rouwfotografie, fotoshoots op locatie, natuurfotografie, straatfotografie, schoolfotografie, kinderfeestjes fotografie en nog veel meer. Ook een spontane fotoshoot van een vrijgezellenfeest of een verjaardag, of foto’s van je vriendinnen, of wanneer je een mooie portretfoto zou willen om aan iemand te geven, behoren tot de mogelijkheden.