Miranda Tijssen: Trouwfotograaf

Op zoek naar een goede en Betaalbare trouwfotograaf voor uw trouwen

Waarschijnlijk zijn jullie op mijn website gekomen omdat jullie gaan trouwen.

Je trouwdag is misschien wel de mooiste dag van je leven. Natuurlijk hoort daar ook een  trouwfotograaf  bij. Uw trouwdag behoort tot de mooiste en belangrijkste dag van uw leven te zijn. Een dag die zeer zeker niet vergeten mag worden. Zijn jullie op zoek naar een enthousiaste en creatieve trouwfotograaf voor een ongedwongen en speelse maar bovenal een realistische reportage  van jullie allermooiste  trouwdag, dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Omdat jullie er op deze dag op jullie mooist uit zien is dit hét moment voor een uitgebreide fotosessie. Het is handig om voor de locatiefoto's minimaal een uur tot anderhalf uit te trekken.

Je bent op zoek naar een trouwfotograaf om jullie speciale dag ,en jullie trouw moment vast te leggen.

Miranda Tijssen fotografie zorgt voor een mooie, fotoreportage van uw trouwdag.  Op deze spannende dag heeft u namelijk geen tijd om stil te staan. Alles gaat snel en voordat u het weet is uw  belangrijke dag met uw dierbaren alweer zo voorbij. Natuurlijk wilt u dan terug kunnen kijken naar dit bijzonder moment.

Uw intense momenten.

Door deze intense momenten van vreugde en geluk voor u vast te leggen, leg ik een blijvende herinnering voor u vast. Een trouw fotoreportage van jullie huwelijk maken voor een super scherpe prijs, 400 euro inclusief btw. En deze bruidsreportage lever ik dan ook af inclusief digitale collages. Met mooie trouwfoto's blijven de herinneringen altijd levend.