Bekijk hier mijn: Portfolio

welkom op mijn portfolio pagina

UNIEKE PORTRET

Een unieke portret  op locatie laten maken door Miranda Tijssen Fotografie. Een mooie orginele foto van je zwangere buik. Of jullie pasgeboren baby, misschien ga je binnenkort wel trouwen en wil je een trouwreportage of een vrijgezellenfeestje fotoshoot. Een reportage moet een verhaal vertellen en de indruk die die dag gemaakt is en de sfeer laten zien van een dag die niet vergeten mag worden. Op deze manier kun je het jaren later nog precies als die ene speciale dag herinneren alsof het gisteren was.

 

Ben je enthousiast geworden,

Om een beeld te krijgen van wat ik allemaal heb gedaan als fotografe, kijk dan rustig rond op mijn website. Laat je verder inspireren door mijn portfolio. En bekijk mijn mooiste foto’s: van huwelijksfotografie tot portretfotografie, van newborn (pasgeborene) tot natuurfotografie.  

 

We transfer

WE TRANSFER

Bij miranda tijssen fotografie  krijg je gemaakte foto’s via een download link. (we transfer) Dus niet bijbetalen voor foto’s. Een aantal foto’s zal ik  bewerken, deze zitten ook inbegrepen in de prijs. Als fotograaf van Miranda Tijssen fotografie geef ik het advies om kleding aan te trekken  waar jij je lekker in voelt en dat de kleding past bij jouw.  Het allerbelangrijkste is dat je je op je gemak voelt in de outfit die je gekozen hebt. Voel je mooi!