Unieke portret: Fotografie miranda

GAAT U BINNENKORT EEN EVENEMENT ORGANISEREN?

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je jouw evenement, feest of bijeenkomst net even wat extra's geven? Geef je een evenement. Dan is het belangrijk om daar goede foto's van te hebben. Zo niet, dan is je evenement zo weer vergeten! Wilt u dit vastgelegd hebben door middel van fotografie?  Dit kan door te kiezen voor eventfotografie van Miranda Tijssen.  

U KUNT HIER LEZEN WAT IK VOOR U OF UW BEDRIJF KAN BETEKENEN.

Wat ik vooral belangrijk vind  tijdens het fotograferen van een evenement,  is om als fotografe zo min mogelijk op te vallen. Zo kan ik ook de mooiste momenten vastleggen. Want er wordt natuurlijk een mooie herinnering achtergelaten, door middel van foto's op uw evenement, feest of verjaardag.

WAAROM KIEZEN VOOR EVENTFOTOGRAFIE?

Een foto zegt namelijk meer dan 1000 woorden. Jouw evenement, feest op bijeenkomst net even wat extra's geven. En wilt u mooie foto's overhouden? U kunt ten alle tijden contact met mij opnemen. Want er wordt natuurlijk een mooie herinnering achtergelaten, door middel van foto's van uw evenement. Na afloop van uw evenement krijgt u de foto's digitaal van mij aangeleverd, dit gebeurd via We transfer. Bekijk hier een selectie van mijn evenementen foto's.

 

DIEREN EN NATUUR FOTOGRAFIE

 

Het woord zegt het al het fotograferen van dieren en natuur, waaronder honden, katten en ik zelf geniet vooral van de herten en vogels .Wat ik helemaal geweldig vind is om ze in de vrije natuur tegen te komen.Dieren hebben het talent altijd vies of stoffig eruit te zien. 

 

FOTOGRAFEREN IS ZEKER EEN UITDAGING,


want immers staan de dieren nooit stil zoals wij zouden willen, tevens kijken ze ook nooit in de lens, kijken altijd net de andere kant op. Ikzelf ben al jaren opgegroeid met dieren,waaronder honden katten en konijnen en vogels. Ik zou dan ook niet zonder ze kunnen. Ik geniet telkens van mijn vogelrijke achtertuin. Dan zit ik heerlijk aan mijn tafel en de vogels vliegen langs me heen. Heel soms komt er ook een Eekhoorntje langs dan is het dubbel genieten. Elk dier is mooi en uniek

DIEREN HEBBEN WEINIG GEDULD, WEINIG AANDACHT.

Dit levert vaak wel natuurlijke plaatjes op samen op ooghoogte, hurkend op mijn knie, maakt allemaal niet uit als resultaat er maar mag zijn. Zelfs alleen de neus is al leuk om te fotograferen.Elk detail is super mooi om vast te leggen. maar bovenal is het leuk om ook het karakter vast te leggen zoals,lui of actief, speels of aanvallend. Maar het allermooiste is om alles vast te leggen waar je van geniet.Want een foto zegt meer als 1000 woorden.